Egyedülálló Szülők

Egyedülálló apák a randipiacon

2021. március 11. - SingleParent

A szingli anyákkal foglalkoztunk már, úgy igazságos, hogy megnézzük a másik oldalt is: miért érdemes olyan férfiakkal ismerkedni, akik elváltak vagy özvegyek és részben vagy teljesen önállóan maguk nevelik a gyerekeiket. A szingli apák jó része egyébként maximum két hetenként látja a gyerekeit, de ez sokszor nem az ő hibájuk, szívesen vállalnának nagyobb részt a nevelésükből, és nyilván ők is jelen vannak ezen a „randipiacon”.

singledad.jpg

Noha egyre elterjedtebb az a téves nézet, hogy azelőtt a családok egyszerűbben és idegenek bevonása nélkül szerveződtek, aki ilyesmit hirdet, az biztosan nem figyelt oda töri órán: a patchwork család ugyanannyira jellemző volt, mint manapság, csak 2-3 generációval korábban nem elsősorban a válás miatt jöttek létre ezek a formációk, hanem mert valamelyik fél megözvegyült, illetve az apák sokszor nem is vállalták a gyereket, vagy leléptek. Ilyenkor, a gyereket nevelő fél sokszor igyekezett új partnert találni, már csak azért is, mert egyedül nehéz volt a túlélés, akinek pedig anyagi gondjai nem voltak, az már azt is megengedhette magának, hogy a gyermekei érzelmi fejlődését, illetve társadalmi beilleszkedését is elő akarja segíteni.

Közhelynek számított, hogy egy anyátlan lánynak új anya kell, hogy tisztességesen férjhez tudjon menni, hiszen az apa nem rendelkezik megfelelő eszközökkel ahhoz, hogy bevezesse a felnőtt nők világába. Ha belegondolunk, számtalan népmese témája is ez: a megözvegyült apa új feleség után néz, mikor a lánya elkezd cseperedni. Aztán ez az új feleség sokszor katasztrofális választásnak bizonyul (lásd Hamupipőke), de az nyilvánvaló, hogy a probléma igenis tipikus volt és foglalkoztatta az embereket.

A mai szingli apák is kereshetnek a gyerekeik mellé kifejezetten új anyát, de az ismerkedés általában nem ennek nyílt deklarálásával kezdődik, már csak azért sem, mert ez egyrészt sokakat elijeszthet, másrészt, a múltbéli gyakorlattal ellentétben a szingli apák nagy része nem özvegy, hanem elvált, tehát lehet, hogy a gyerekek anyja is képben van és részt vesz a gondoskodásban.

Nézzük, miben lehet más egy szingli apa, ha randizásról van szó, mint más, egyedülálló férfiak?

Valószínű, hogy érettebb gondolkodású, hajlamosabb empatikusan viszonyulni a nőkhöz, és persze a gyerekekhez (nyilván léteznek kivételek, mindig csak tendenciákról beszélek). Megélt már egyet s mást, ezért nincsenek irreális elvárásai, főleg, ha lánya is van, másképp néz az egész női nemre, kevésbé hajlamos a tárgyiasításra.

Gyakori, hogy egy akárcsak a nők, egy nehéz válás után a férfiak is megtépázottan kerülnek ki a házasságukból és vagy nem bíznak a nőkben egy ideig, vagy felszabadultan elkezdenek csajozni, ahogy a csövön kifér... De szerencsére akadnak olyanok is, akik rég lerendezték magukban az exüket, és csak azért vártak a válással és szétköltözéssel, mert a gyerekek miatt még egy ideig együtt akartak maradni: ilyen esetben nagy érzelmi viharokra nem kell már számítani.

Biztos, hogy a megözvegyült férfiakkal egészen más a helyzet: ezekben az esetekben jóval bonyolultabb lehet a képlet, mert nem olyasvalaki helyébe kell lépni, akitől a férfi szívesen szakadt el, és minél fiatalabban özvegyül meg valaki, annál nagyobb trauma lehet a számára. Senki sem vágyik egy Manderley-ház asszonya-féle történetre, ahol az új asszony állandóan a volt feleség árnyékában kénytelen élni: ezért nagyon fontos, hogy alaposan felmérjük, hol tart egy férfi a gyászmunkában, mielőtt komolyabb kapcsolatba bonyolódnánk vele.

Itt elsősorban gyermekes párok ismerkedéséről van szó, de természetesen előfordulhat, hogy gyermektelen szinglik is szívesen randiznak olyan egyedülállókkal, akiknek vannak gyerekeik: ilyenkor azonban a szingli félnek hozzá kell szoknia azokhoz a körülményekhez, amelyek egy szülőt rengeteg mindenben korlátoznak: minél kisebbek a gyerekei és minél inkább csak magára számíthat, annál kevesebb a mozgástere és annál többet kell alkalmazkodnia hozzá a másik félnek.

Szingli apával randizni azt is jelentheti, hogy egy férfinak olyan oldalát ismerjük meg, amilyennel más egyedülállóknál ritkán találkozunk: főleg a lányos apák hajlamosabbak arra, hogy merjenek érzelmesebbek, lágyabbak lenni. A jó szingli apa az átlagnál türelmesebb és nyitottabb is, ha pedig olyan nő mellett élt sokáig, aki nem volt ősanya típus, átvehette a gondoskodó szerepét (lásd még: Apatigris – de erről a sorozatról még fogunk beszélni).

Ne feledkezzünk meg az esetleges hátrányokról sem: ha egy férfinak már van 1-2-3 gyereke, akkor valószínűtlen, hogy továbbiakat akarjon, tehát a gyerekre vágyó nők kevésbé lelkesedhetnek egy ilyen helyzetért, de ha már nekünk is van pár gyerekünk és mi sem vágyunk továbbiakra, pont jó partnerek lehetünk egymás számára.

Ami az összeköltözést illeti, abban is lehetnek korlátozások: a férfi talán teljesen elzárkózik ettől, de az is lehet, hogy mi magunk sem vágyunk együttélésre, így ki-ki nagyobb felfordulás nélkül folytathatja az életét saját kuckójában.

Ha a párunknak gyerekei vannak, akkor persze számítanunk kell rá, hogy ők az elsők az életében, és nem fog a tenyerén hordozni, mint egy húsz éves, gyermektelen szerelmes lovag, de remélhetőleg az itt ismerkedő nők sem várnak lehetetlent. Az mindenesetre nagyon fontos, hogy ne féltékenykedjünk a gyerekeire és ne akarjuk elvonni róluk a figyelmét. Persze lehet, hogy annyira csak a gyerekeire koncentrál, hogy randizni már nincs is ideje, energiája – akkor kénytelenek vagyunk levonni a konzekvenciákat, de erőszakoskodni, követelőzni semmiképp nem jó stratégia.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyedulalloszulok.blog.hu/api/trackback/id/tr5316449930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

horrorpornó bábszínház 2021.03.12. 11:24:31

Sőt, ahogy látom, még a helyesírás megtanulására sem marad ideje.

232323 2021.03.12. 13:06:06

Más koloncát miért viselném el akár férfiként, akár nőként.
Összejövök bármilyen nővel, de elvárásom hogy adja intézetben-nevelőszülőkhöz a gyerekét. Másét nem fogom kerülgetni meg nézegetni.

Sorryka vagyok.

_Wasp_ 2021.03.12. 13:40:20

@232323: Ja ez biztos össze fog jönni a kedvedért. Egy kicsit is normális ember a világ legjobb nője-pasija kedvéért sem szakadna el a gyerekétől, persze vannak olyan torz lelkűek akik igen, de azokhoz sok szerencsét...

Nancsibacsi 2021.03.12. 13:58:04

Felteszem a kérdést: ha egy pasi 1x elvállt, vajon miért akarna újabb komoly kapcsolatot? MEGŐRÜLT?

Gyorgy007 2021.03.12. 14:39:54

@232323: Nálatok cigányoknál ez nem lehet probléma. Azért a hétköznapi ember jobban ragaszkodik annál a gyerekéhez, hogy állami gondozásba, vagy nevelőszülőkhöz adja egy új partner kedvéért.

odamondó 2021.03.12. 14:47:56

@Nancsibacsi: ezen jót derültem.Amúgy teljesen egyetértek. Főleg ha gyerek is van már az előző házasságból.

Amúgy az egész cikk elég optimista. Sima randis blog meg rommá szedi a fickókat mennyire rosszak.

body_andras 2021.03.12. 19:35:42

@Nancsibacsi: jogos! nemrég váltam és semmiért nem adnám ezt a nyugalmat.

gyalogbaka 2021.03.12. 20:59:43

A 21 században élek. Nagyobb luxusban mint múlt hatalmas uralkodói, királyok, császárok. Ivóvíz + víz forró víz folyik a falból végtelen mennyiségben. A radiátorból dől a meleg, a tél közepén egy gatyában meresztem a seggem a monitor előtt. A csoda doboz előtt. Trubadúrlda, hangversenyzenekar, és színelőadás végtelen mennyiségen egy klikk távolságra.
Az éjszaka sötétjét nappallá varázsolom egy ujjmozdulattal a falon. Saját panel. Saját kocsi. A mozgás szabadsága. Ki van fizetve. Királynők és bárónék soha a büdös életben nem lennének hajlandóak elhagyni egy ilyen luxushodályt, ha leraknám nekik 200 évvel ezelőtt.
De nem vagyok menőcsávó. Ez mind amúgy is KEVÉS. A kocsi egy nyamvadt lúzerverda, egy Skoda. Aki egy szakadt béemvével vereti, amit 100 havi részletre vett 8 éve használtan, na az menőcsávó. Neki jut nő.
Ami nő velem szóba állna, azzal én nem állok szóba. 40 éves vagyok, mackótestű. Legyünk őszinték: Nekem csak olyan jutna, akinek a TELJES fiatalságát mások élvezték ki, és 14 éves korától tucatjával folyamatosan hajtották őt csapágyasra a menőcsávók mint menő marci a béemvét. Nekem meg maradna az öregasszony a zabigyermekkel, az elvárásaival, meg hogy korábban nálamnál sokkal menőbb csávók rakták meg olyan minőségben, amire én soha nem leszek képes márcsak azért se, mert rám nézve, meg a skodára, beleszáradna az a maradék húgy ami nedvesítené a szottyadt pitcháját. Igazi modern nő, nem takarít, nem főz rám, mert az a patriarchális elnyomás szimbóleuma. Szülni meg már túl öreg. De a lakásomba beleülne. Ha meg esetleg szét kellene tennie a lábát mert valamit én is akarnék ebből a kapcsolatból, akkor szökőévente fintorogva esetleg, de ha többet akarnék, akkor aztán kiderülne hogy agresszív vagyok, veszélyes a gyermekre, és mivel télen őt nem lehet kilakoltatni mert nincs hova mennie a gyerekkel, valakinek el kell hagyni a lakást a távoltartási végzés miatt...
Na neeeem.
Főzés? Egyrészt tudok, másrészt nem kell. Akkor és azt eszek amikor akarok. A világ minden gyümölcse ott van frissen vagy konzerv/fagyasztva a szuperben. 1 óra alatt idehoznak nekem akármilyen egzotikus kaját frissen melegen. Pizzakínaiindiaithaistb.
Takarítás? Magam után feltakarítok.
Már nem keresek senkit. Elég pénzem van hogy a hobbyimat kifizessem. Vitorlázó repülés, ejtőernyő, évi 2x nyaralás egy szép, de nem drága helyen, a skoda odavisz.
Ha nő kell? Na akkor meg rosszlanyokponthu, és választok a 18-24 közöttiekből a szépek közül, mert megengedhetem magamnak hogy csak gyönyörű, fiatal lányokkal feküdjek le.
A gyermekszülést, a csecsemő gondozást, és a folyamatos napi puncihasználatot(igen, folyamatos napi. Egyébként minek tartsam?) leszámítva nem tudok olyan dolgot elképzelni amivel pozitívan hozzájárulna egy nő az életemhez. Egyedül fogok megdögleni. De nem én leszek az egyetlen. Ha lett volna valaki az elmúlt 20 évben, velem egykorú, akinek a fiatalságát én és csak én élveztem volna ki, szült volna nekem egy-két gyermeket, akkor halálig kitartanék mellette. De ez a busz már elment.
Igen, INCEL voltam. De upgradeltem. Mostmár MGTOW vagyok. Mostmár, mikor lassan jó lennék a leharcolt vénasszonyoknak, hogy megyen hova beülni a melegbe, mostmár nekem nem kell. Fiatal se. "Puzsér MGTOW" a youtube-ba ha nem érted mi az. Nekem van tető a fejem felett, és ami nekik jut, az szintekkel alattam lesz. Én pedig továbbra is 18-24 éves fiatal gyönyörű csajokat döngölök, mert megtehetem. Meg se próbálok megfelelni az elvárásoknak. Nem öltözöm divatosan, kényelmesen öltözöm. A sok márkás cucc csak kellemetlen figyelmet vonzana rám a 40+ os banyáktól, akiknek már nem csöngetik a telefonját a menőcsávók, de lassan már a kevésbé menők se, és lassan megtanulják hogy mi is az az INCEL életérzés. A fentieket figyelembe véve mit is tudna nekem kínálni egy 40+ éves némber? Nem szül, nem főz, nem takarít... Viszont bármikor rámhívja a yardot ha olyanja van?
A feminizmus szabadjára engedte a nőket, a férfiak befolyása nélkül, de ez nem a tudományos és műszaki áttörések garmadáját hozták el nekünk, hanem a gender őrületet. Abortálták gyermekeinket milliószám, minden problémájukért rossz döntéseik következményeiért a férfiakat hibáztatták, balos gyökereket szavaztak a parlamentbe, hogy közéjük szórja a férfiaktól beszedett adót, milliókért haszontalan egyetemi "diplomát" végeztek(gender), majd milliós fizetést követeltek a semmire való képesítésükkel alibi munkákért. Elhitték hogy a pénz és a vagyon az égből hullik mint a manna, a házasságot pillanatnyi szeszélyként kezelték, miközben tönkretették ezzel annak a gyermeknek a jövőjét akit mégis megszültek a válópereken és az egyedülálló szülők intézményén keresztül. A csökkenő lakosság ellentételezésére pedig behívták az iszlámot... És valahogy mégis megracionalizálták maguknak minden egyes részletét ennek az őrületnek.
De a gonosz én vagyok, a FEHÉR férfi. Mert ki merem mindezt mondani.

octy 2021.03.12. 22:38:09

@232323: nem, te egy idióta vagy, így egyszerűen. Ne sértődj mert tudjuk hogy csak trollkodsz.

Shawher 2021.03.13. 07:12:19

@gyalogbaka: hát apám, ezt minden 13 éves kislány elé kéne tenni kötelező olvasmányként és évente kikérdezni

Semper Fidelis 2021.03.13. 07:25:09

@gyalogbaka: Ezt jól összeszedted, lementettem magamnak. Az egyik legjobb komment amit olvastam valaha.

csorsza 2021.03.13. 07:44:45

@232323: egy barom vagy te, nem sorryka :)

szeme közé, laposan! 2021.03.13. 10:24:44

@gyalogbaka: a mai napot neked köszönöm! Csodás, velejéig igaz meglátás, ennek kellene az alkotmány gránit kemény sziklájába vésve lennie. Bárcsak neked adhatnám adóm 1%-át, úgyis jóra költenéd.

gyalogbaka 2021.03.13. 10:44:49

@szeme közé, laposan!:
Vennék abból a pénzből még több 18 éves ribit, és a szemük közé alaposan :D

Titanik 2021.03.13. 10:45:42

@gyalogbaka: hát... barátom, ezt én is írhattam volna, ha tudnék ilyen jól írni! Én is köszönöm! Keserű, és nagy az a piros pirula, nehéz lenyelni, de ha sikerül, megvilágosodik az ember fia!

odamondó 2021.03.14. 22:57:03

@gyalogbaka: jó komment. Ez a komment amit oda kéne tűzni a családtámogatás mellé. Tök mindegy milyen csok, milyen babaváró ha az emberek így éreznek. Senki és semmi sem fogja őket a házasságra vagy gyerekvállalásra motiválni. És ez nem magyar probléma hanem globális.

Berke 2021.03.16. 09:54:58

@gyalogbaka: látom körbetapsolt a többi elnyomott, aki hasonlóan nem bír mit kezdeni egy nővel, de messziről egy ordas nagy önámításnak tűnik a boldogság annál, aki ilyen hosszasan bizonygatja miért jó neki egyedül, a falból folyó vízzel, meg a rendelt/félkész/házi bundáskenyér kajával, miközben a macitestével prostizik, mert más fiatalabb vagy esetleg korabeli nő (bár ez utóbbi nem jöhet szóba, mert az érzelmi érésed során megrekedhettél egy szinten), aki MEGFELELNE az elvárásainak, nem állna le vele más módon. (Itt jegyezném meg, hogy ahogy a nők is a magasra tolt elvárásaik miatt maradnak sokszor végül egyedül, a férfiaknál pont ugyanez a helyzet, és ez nem a feminizmus miatt van, csak a hiányos önismeret, és a torz önkép az oka.) Meg azért, na... nem nagy erény pénzért szép fiatal lányokkal szexelni, az meg egyenesen aberrált gondolatmenetre vall, hogy szerinted a nők úgy általában 14 éves korukban kezdik a szexuális életet, és mindenki végig megy rajtuk. Sajnálom, hogy ilyen feketén-fehéren látod magad és a nőket is, bár azt hiszem inkább a sötétség, ami a fejben van. Tényleg sajnállak, mert amikor nem működik ez a szabópéteres meggyőzési technikád, akkor iszonyatos érzés lehet egyedül ülnöd a mirelit pizza felett.

gyalogbaka 2021.03.16. 11:52:12

@Berke:
Én már megbékéltem a sorsommal. Vannak dolgok amik nem tetszenek és rinyálok miatta, pl elmúlt 20 évem hol van, hogy utód nélkül halok meg, de a jövőm biztosítva van.
Rám nem ez vár a következő 20-40 évben:
youtu.be/nu9-urX12MQ
Remélem megy az angol...
Azok a nők akiket eddig körbeugráltak a kanok, hitelen megértik hogy milyen az a magány, ami nekem már megszokott.
Épkézláb nő nem áll szóba a társadalom alsó 80%-ába tartozó hímmel. A maradék 80% közül a kiéhezett nyomorultak körbeugrálják a teheneket, a csillagokig tolva a tehenek egóját IS. Akiben meg van egy kis tartás meg önbecsülés, az meg lenyeli a békát, kúrja a 10/10 es kurvákat pénzért, és felépíti az életét magányra.
De azoknak akik eddigi életükben fürödtek a figyelemben, a következő évek 40-80 kiQrt módon hosszú lesz.

gyalogbaka 2021.03.16. 12:46:48

@Berke:
Tudom még javasolni az alábbi kisvideót egy mai 30-as modern nő "eredményeiről".
Az első 5 perc matematika és statisztika. Általában száraz tudomány, de most nem az XD.
Az 5 perctől kezdődik a vizuális bemutató:
youtu.be/bcLLurRX_xE
Sírvaröhögős, minden egyes perece arany, még angol tudás nélkül is tisztán érthető, valamint angol tudással a háttérzene még egy lapáttal rátesz az élvezetre.

odamondó 2021.03.16. 12:52:41

@Berke: egy ilyen stílusú válasszal mi a célod? A problémára amit @gyalogbaka: felvetett semmilyen megoldást nem adtál. A szokásos 'akkor jól megalázom őket mert biztos teljesen balfékek a nőkhöz' választ adtad valós vita vagy érvelés helyett.

Berke 2021.03.16. 13:17:36

@odamondó: értem, szóval ő lealázhatja a nőket, de őt nem lehet kritizálni, és rávilágítani a gondolkodásbeli problémáira. Nem aláztam meg, attól még lehet balfék a nőkkel, mert sérült az érzelmi érés folyamán és inkább elutasíthatja az egészet (incel). Nem tudok erre neki megoldást, de ami az ő (vagy sokak fejében van) a párkapcsolatokról, nőkről és a férfiakról egy rettenetes rossz családi mintából ered, téves önértékeléssel, és rengeteg sértettséggel, elfojtott érzelemmel és vággyal, kisebbrendűségi érzéssel. (Erre írtam, hogy felnagyítja és más színben tünteti fel a helyzetét, mint ami valójában.) Mintha minden nő az általa lefestett képnek felelhetne csak meg, és kb. minden nő kurva, csak az egyik vállalja, a másik meg nem, kb ez a két fajta nő létezik az ő olvasatában. Egy nő lehet magányos 25 évesen is, mert lehet hogy egy olyan kapcsolat után van, amiben sérült, és 1-2 évig nem lesz újra kapcsolata, mert nem egy újabb kapcsolatba fog menekülni meg az ész nélküli kúrásba, hanem az önismeretbe. Amit ő leír az egy totális egysíkú sztereotípia a nőkről: üresfejű, nimfomán Barbibaba, aki csak kihasználja a férfiakat, csak a pénzre hajt vagy a szexre, és csak 40 évesen döbben rá, hogy gyereket akar. Biztos van ilyen is, de az már az ő személyiségéből adódó probléma, hogy ő csak ilyenekkel próbálkozott. És nem tartom egészségesnek, hogy 18 éves prostituáltakkal érzi jól magát. Lehet azt mondani, hogy minden nő/férfi egy rohadt szemét, vagy szembe lehet nézni önmagunkkal és feltenni a kérdést, vajon én miért választok mindig ilyet, miért lépek bele ugyanabba a szaros gödörbe, újra és újra? És ez vonatkozik nőkre és férfiakra is ugyanúgy.

Berke 2021.03.16. 13:53:26

@gyalogbaka: megértem, ha egyedül érzed jól magad, de ha ez nem kényszerűségből lenne, mert neked nem jutott nő, és tényleg a te választásod lett volna, hogy egyedül éled az életed, akkor nem lennél ennyi dühös a nőkre, már ha csak a szóhasználatot vesszük "némber" "tehén" illetve: "és a folyamatos napi puncihasználatot(igen, folyamatos napi. Egyébként minek tartsam?)."
Ezek nem egy önmagával harmóniában élő férfi szavai, hanem egy dühös, bántott és magányos férfi szavai, aki a fentebbi monológban próbálja meggyőzni magát a nyilvánosság előtt arról, hogy kielégítő és örömteli így az élete. Ez a különbség. (plusz a fentebbi kommentet is ajánlom figyelmedbe.)

odamondó 2021.03.16. 20:57:38

@Berke: na ebben már több igazság van mint az előző kommentedben. Én értem gyalogbaka és bárki más hogyan tud ilyen lelki állapotba kerülni.

"egy rettenetes rossz családi mintából ered"
Szerintem ez egyszerűen annyiból ered, hogy ő ezt látja és így érez. Szerintem semmi köze ahhoz, hogy milyen volt a családi háttér. Itt a probléma szerintem azzal van, hogy a férfiak jelentős hányada miért érzi magát így peremre szorítva. Sokan egyszerűen elvonulnak, mert úgy érzik nincs előnye egy ilyen kapcsolatnak. Sok nagy társadalmi változás ment keresztül az elmúlt fél évszázadban amik szerintem ehhez vezettek.

Erről a kiábrándult állapotról amúgy Zimbardo - Man disconnected című könyvét tudom ajánlani.

gyalogbaka 2021.03.17. 08:10:33

@Berke: Akkor először is tegyünk henryre néhány fogalmat.
" és inkább elutasíthatja az egészet (incel)"
Az incel az, aki akar denincs kivel.
Aki elutasítja az egészet, az már MGTOW.
Nos. Akkor mostmár beszélhetünk a családról is: "egy rettenetes rossz családi mintából ered"
Anyám és apám mind a mai napig együtt vannak, piacra kézen fogva járnak. Kiterjedtebb családomban szintén ugyanez mindenütt.
Nagyapám nem egy darab húst látott öreganyámban, hanem gyermekei anyját. A nők saját magukat degradálták önként, egyszer használatos maszturbációs segédeszközzé a felső 10% számára.
Nos akkor lássuk a baráti kört: Apám gyermekkori haverja, 3 gyermek, 0 unoka. A lánya 30+ nem szül, a 2 fia magányos. Az én gyermekkori haverom magányos, a húga szült egy gyermeket, és nem lesz több, mert túl sokáig várt, és örül hogy ez összejött. ugyanez érvényes az én húgomra is. Melóba a haverjaim fele elvált, munkásszállón lakik, esetleg egy gyermek, kivéve a roma, neki van 4.
Ha a nőnek van választása, akkor inkább 40 éves koráig várja a herceget a fehér jaguáron, de átlagjózsinak akkor se teszi szét a lábát. Ha mégis, akkor az első adandó alkalommal megpróbál upgradelni, vagy csak rátenni a kezét a lakásra, hogy majd oda beköltözik egy igazi kamu menőcsávó a menő dumájával, akinek ugyan csak egy szottyos opelje van és semmi mása, de nagyon menőn verekszik részegen, tetovált, és volt már sitten is, milyen izgi! Igaz jól pofán is veri ha nem szop elég lelkesen, de aztán úgy megrakja, hogy végre nőnek érezheti magát egy igazi férfi alatt. És ez megér annyit hogy elisszadohányozza a gyermek ebédpénzét. Is.
A nő akkor viselkedik/szül, ha muszáj. Inkább megy el online ribinek onlyfansra, minthogy átlagjózsival. A muszáj lehet gazdasági kényszer, mint pl a háború után a férfihiány mellett még gazdasági csőd is volt. Bármelyik nő örült mint majom a farkának ha le tudott kötni egy az alsó 10% feletti férfit, főzött, széttette a lábát, gyermeket nevelt, és kussolt, nehogy lecserélje a FÉRFI, mert akkor jön a nyomor.
Ebben a nagy gazdagságban akkora a jólét, hogy nem szül, mert miért is? Átlagjózsi nyomorult paneljébe? lásd induló hozzászólásomat.
A női jogoknak nemsokára vége lesz. agy az Iszéám teszi őket helyre de rettenetesen, vagy a túlélő fehér férfiak fogják majd be őket szülni ha akarja ha nem , mert van itt egy kellemetlen tény:
A DEMOGRÁFIA MINDEN.
Milyen színű lesz az a gyermek aki e földet tapodja majd 1000 év múlva? Én tudom ki volt István király. Ő meg majd tudni fogja hogy ki volt Mohamed?
Vagy így vagy úgy, de a faszkörhintázó jóvilágnak vége lesz. A barna áradat már itt van a határon. Szerencsénkre Viktátorunk előbb emelt kerítést mint az Osztrákok, így az a pár 10 ezer megélhetési bevándorló most nem Sopron környékét boldogítja hanem a vajdaságot.
Emlékszünk még a cikkre? "Gyurcsány Ferenc menekültet fogadott a házába."
Szerelmi életem dióhéjban: Aki lánynak bejöttem, azt egyszerűbb lett volna átugrani mint megkerülni. Kivéve azt a csajt, aki akkor gerjedt rám, mikor még aktívan repültem. 30 voltam, pilóta. Fiatal volt, gyönyörű. Meg terhes. Meg drogos. Ezutóbbi kettőt nem említette. Szerencsémre a távkapcsolat + sok meló miatt nem volt időm megdugni, így a naptár miatt borult a mutatvány. Utólag értesültem róla hogy a gyermek drogfüggőként született, élt 3 napot, de akkor már nem az én problémám volt. Azóta is látom néha az érdeklődést, de vagy 40+, vagy nem férek be mellé a liftbe. A járulékos dolgairól nem is beszélve.
Nők a munkahelyen. Felküzdi magát vezető pozícióba. Milyen elvárásai vannak egy ilyennek férfiak terén? Kolléga említette hogy a takarítócsaj a szaros WC kefével válogatott. Egy üzletasszony komoly kapcsolat céljából... Elon Musk? Jeff Bezos, egyéb CEO esetleg. Az edzőtermi izomtrainert természetesen, de csak sportbaszásra.
Van egy orosz közmondás: Vagy eteted a saját katonáidat, vagy más katonáit fogod etetni.
Ez érvényes a demográfiára is.
Egy nemzet lányai vagy szülnek gyermeket a nemzet fiainak, vagy fognak szülni Alinak, Jamalnak, és Muhhamednek.
És majd meglátjuk hogy Muhhamad és haverjai hogy állnak a női jogok, a körülmetélés és a megkövezés kérdéséhez.
Én megtettem a magamét. Nem iszok,m nem dohányzok, nem drogozok. Megteremtettem egy otthont, ahol képes lennék felnevelni egy pár gyermeket. Nem volt elég jó. Akkor jöjjön az Iszlám. Harmadik út pedig nincs.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.03.17. 09:48:01

@gyalogbaka: szerintem kurva hülye vagy, de mindegy. A panaszoddal addig kb. tudtam azonosulni, amíg nem kezdted el nyomni a nők iránti gyűlöletedet meg a strukturális elnyomásról szőtt elképzeléseidet, majd rögtön ezután az aktuálpolitikai málét, hogy a baloldal meg az iszlám...

Kezdjük ott, hogy nincs igazság, mert ez a játék az ösztönök világában játszódik. Innentől kezdve kapásból érthetetlen, hogy miért szidod a nőket, hogy jót akarnak maguknak. Te is jót akarsz magadnak.

Ezután nekiállsz sírni, hogy vége a világnak, jönnek a Jamalok. Ennek az intelligens megfogalmazása az lenne, hogy a nők egy része térben gerjed a faszra (ami igaz), mert egész egyszerűen az életkörülményeik miatt vonzóak lesznek jótestű, harmadik világbeli srácoknak, akik izmosabbak, jóképűbbek, vékonyabbak, férfiasabbak lesznek, mint a helyi pocakos pisták. A "hibájuk", ti. hogy nincs pénzük és sötét a bőrük, elviselhető annak fényében, hogy milyen előrelépést jelentenek külső szempontjából, ami megintcsak elég rendesen aláver annak az elképzelésnek, hogy a nyugati nőket kizárólag a pénz érdekli, vagy az érdekli elsősorban. Mert lássunk tisztán, itt nem olajsejkekre pörögnek rá az általad egyébként helyesen leírt állapotba kerülő, fehér férfiak figyelmére egyre kevésbé számító asszonyságok.

Sajnos ismét itt alkalmazol kettős mércét, mert alapjában véve te is elég jó lapokat kaptál az élettől, amit valamiért - ellentétben ezekkel a nyugati nőkkel - úgy döntöttél, hogy nem szeretnél kijátszani. Ahelyett, hogy néznél magadnak egy Aaliyaht vagy Djamilát, aki örömmel dobná pohos pocakod alá a maga kis ropogós, naptól védett testét, sőt, még különösebben meg sem kéne erőltetned magad a kielégítésével, helyette olcsó prostituáltakat reszelsz, ami lássuk be egymás közt, szomorú valahol, hiszen a kielégítésük nem csak, hogy nem célod, hanem nincs is a terítéken. Tehát mint ilyen, elfogadtad, hogy szar vagy az ágyban és nem is vagy hajlandó ezen változtatni.

Ha jobban rálátnál az interraciális kapcsolatok természetére, akkor nem sötét gyűlölet és frusztráció folyna belőled, hanem kezdene kinyílni a világképed, például rájönnél, hogy a világban vannak helyek, ahol éppenséggel irtják az iszlámot, aztán ott se szívesen lenne panelod meg skodád. Meg hogy a harmadik út, aminek a létét tagadod, pedig valójában a világ természetes rendje, az pont nem az iszlám, hanem az iszlámot szélsőséges eszközökkel irtó Kína uralma, ami kb. 200 év megszakítással 2000 évig folyamatosan volt, és ehhez még csak feltételes módot sem kell alkalmazni.

A jó hír, hogy választhatsz egy sor jobbnál jobb dologból, amik közül egyikhez sem kell az, hogy mást hibáztass, besavanyodj vagy gyűlölködj. Az egyik nyilvánvalóan az, hogy egy kicsit odafigyelsz a testedre, ami alatt nem azt értem, hogy járj sokat kondizni, de jót tesz az egészségednek, ha nem eszel össze-vissza minden szart. Rendelj kalóriaszámolt ételt valahonnan, vagy vezesd a kaloriabázist, vegyél fel egy lépésszámláló karórát, és már egy év alatt lesznek eredményeid. A következő évben próbálj meg heti egyszer két órát mozogni, mondjuk kocogj, focizz, fallabdázz, vagy amit szeretnél. Aztán évente mehet fel a mozgás heti 2-3 alkalomra, és 5 év alatt eljutsz oda, hogy jól fogsz kinézni.

Ha ehhez lusta vagy tunya vagy, akkor terjeszd ki a keresést térben, mint az általad leszólt nők. Az internet tele van társkeresőkkel, ahol a harmadik világból tömegek akarnak beköltözni hozzád a panelba. Ha nem bírod az iszlámot, akkor válassz kurdot, filippínót, vietnamit vagy más indokínai-félszigeten élő csajt, aki jó eséllyel buddhista, vagy válassz egyenesen egy burmait, akinek talán valami unokatestvére már ölt is muszlimot. Jó kis téma villásreggeli mellé a félszobában! Szóba jöhet még esetleg valami csóró kínai vagy társadalomból kiszorult japán, koreai is.

A harmadik út, amit most a barátom csinál, az nagyon érdekes, és néha azt kívánom, bárcsak ott lehetnék vele. Ugyanis ő is egy kicsit hozzád hasonlóan rasszista (igaz, nem ilyen savanyú és lusta, mint te), és tartósan nem hajlandó színesbőrű partnerrel lenni. Nem tudom, hogy tudtad-e, de Dél-Afrikában van egy néhány milliós fehér kisebbség, amit brutális rasszista törvényekkel, és brutális rablógyilkosságokkal terrorizál a többségi társadalom. Sokakat a saját földjükről dobnak ki, a munkajogi törvények tiltják a fehérek alkalmazását, és különben sem veszik fel őket dolgozni. Ilyen nyomorult bádogvárosokban élnek (squatter camp), és hatalmas szükségük van segítségre. Nyilvánvalóan amint odamész önkénteskedni, mondjuk egy nyarat, tetszőleges, gyönyörű, szöszisbarna, fehér bőrű, hollandul-angolul beszélő párod lehet. Pláne, ha hajlandó vagy a családját is megmenteni. Különben ha önkénteskednél, legalább lenne végre valami értelme is az életednek. Itt tudsz jelentkezni: www.safrpsa.org/ Jó, nem tudom, hogy te mihez értesz, és ő tényleg fontos dolgot csinál ott, de valamire biztos jó vagy! Sok sikert bármelyik úthoz! A lényeg, hogy indul el :)

Berke 2021.03.17. 09:58:54

@gyalogbaka: az, hogy két ember a külvilág felé mit mutat, nem feltétlenül jelenti azt, hogy megfelelő konfliktuskezelési mintát adtak át a gyereküknek. Nem minden problémás házasság végződik válásban, sokan inkább a külvilág felé mutatott képet akarják fenntartani mindenáron, mint elváljanak. De legyen, elhiszem neked, hogy nem a családi minta befolyásolta (de valahonnan ugyanakkor kellett ezt látnod gyerekkorodban), hogy minden nőt általánosítasz és tárgyiasítasz, és számodra a "prosti/hülye kurva csak nem abból él" mellett a "rusnya&nem kell/menő csaj&nem kellek neki" kategóriákra osztod a választási lehetőségeid. Ebből is a nem megfelelő önértékelést érzem ki (vállalod, hogy macitested van, de ezt nem érzed hátránynak, sőt a nők hibája, ha nem gerjednek rá), mert nem tudtál a kategóriádban hozzád illő társat találni, és eszméletlen magasra helyezted a lécet. Olyan lányoktól várnád el az érzelmi kapcsolatot (már ha erre képes lennél, mert ugye a háztartás vezetése és a napi puncihasználat mellett mi másra tartanál egy nőt, saját bevallásod szerint), akik egyszerűen magasan a te kategóriádon felül vannak (intellektuálisan vagy külsőre), plusz az nőtípus, amiből úgy érzed neked nem jutott, nem tudom miben tudná kielégíteni a szükségleteid a napi puncihasználaton kívül, vagy ezek szerint neked nincs szükséged intellektuális/érzelmi kötődésre, csak egy úgymond anyatípust akarsz, aki azért él, hogy téged kiszolgáljon (+napi puncihasználat). Szóval a szükségleteid kielégítését nem a megfelelő nőtípustól várod el. Az, hogy nem jutott punci, az hozzáállás kérdése. Elképzelhető, hogy a mentalitásoddal nem voltál egy vonzó jelenség belsőre sem, és olyan nőknek jöttél be, akik visszatükrözték ezt számodra. És már bocs, de átlagjózsi meg cindycrawford sosem volt egy kategória, ezeket súlyos tévképzetek. És nem, nem a merdzsó meg bmw kulcs miatt teszik szét a nők úgy általában a lábukat, de van ilyen típus. Csak ha az ilyen lányokból nem jut, az nem a lányok hibája, hanem a tiéd, mert úgy érzed neked is az ilyen jár, és mivel nem kapod meg, ahelyett, hogy rendet raktál volna a fejedben, betetted egy ilyen femináci/kurva/csúnyakövér kategóriába az összes nőt.

A többi politikai zagyvaságra nem tudok reagálni, mert az a közmédia agymosása, de megértem az aggodalmad. Még egyszer kihangsúlyoznám, hogy ha te valóban elégedett lennél az életeddel, nem a nőket hibáztatnád a dolgok miatt, és nem lenne ennyi gyűlölet és keserűség benned. Plusz ezt még egyszer, hátha megérted: Lehet azt mondani, hogy minden nő/férfi egy rohadt szemét, vagy szembe lehet nézni önmagunkkal és feltenni a kérdést, vajon ÉN miért választok mindig ilyet, miért lépek bele ugyanabba a szaros gödörbe, újra és újra?

Szóval hibáztathatod a nőket, amiért ilyen szemetek voltak veled, és nem voltak hajlandóan kiszolgálni mint anyád, vagy nem álltak szóba veled, csak az önértékelési zavaros, kövér lányok, akik annyira magadra emlékeztettek, hogy teljesen elutasítottad őket. Általánosításba menekülni a csalódások elől, azzal csak magadat vered át, hogy ne kelljen szembenézni önmagad valóságával. Miből gondolod, hogy azoknak a lányoknak, akik neked bejöttek, és mondjuk nem a cicababa kategória, te intellektuálisan/érzelmileg/szexuálisan ki tudod elégíteni a szükségleteit? Érted, nem az anyagiakról van szó és a nem a karrierről meg az emancipációról, csupán arról, hogy egy párkapcsolat alapvetően két ember szeretetén, egymás megbecsülésén, tiszteletén alapul. Ha érzelmileg érett lennél, akkor lehet lenne olyan számodra is vonzó nő, aki értékelné a panelt meg a skodát, mert az átlagjózsi életmódon felül adsz valami pluszt a kapcsolatba, amit nem lehet pótolni merdzsóval. Igen, vannak ilyen lányok, és az, hogy neked ezekből nem jutott, az szintén nem az ő hibájuk. Miért akarnának lecövekelni egy olyan férfi mellett, akinek csak dugásra meg rendrakásra kellenek, és mellette nem kapnak vissza érzelmileg semmit.

Wildhunt 2021.03.17. 12:00:19

@Berke: az egész onnan jön, hogy a kommentelő típusa (férfiban és nőben is) a falu bikájából/prostijából akart hű társat mert az 10/10-es, és egy olyan remek fazonnak mint ő az jár. Nem elégszik meg egy bétával/bálnával és kész. Mert ezt olvasta a facebookon /motivációs könyvben, és nem lesz olyan hülye mint a Jóska /Mari, aki leélte az életét amellett a szerencsétlen mellett, aki még pornót se nézett vele sose.

gyalogbaka 2021.03.17. 12:46:29

@Berke:
@Wildhunt:
Egy egyszerű kép:
i.imgur.com/2MstAzl.gif
Én beértem volna a szintemnek megfelelő nővel is.
Egy férfinak nem kell hogy szép legyen. Elég ha gazdag. A szöszi beszáll a Mazeratiba ha csak mellé állsz.
Mint említettem, nagyobb luxusban élek mint a középkori királyok. Vezetékes víz, villany, gáz, internet, kajafutár... De nem elég. Ha valami gazdasági csoda folytán Mazeratit osztanának jogsi mellé, akkor a akinek Mazeratija van, az egy szakadt csöves lúzer, és a csajok szóba se állnak csak az űrhajó tulajokkal, meg akiknek saját kisbolygója van.
2
A punci értéke régen nagy volt. Feleségül kellett venni, és haláláig eltartani, gondoskodni róla. A szűz punci még mindig megér 2 millió angol fontot, de egyébként egy ebéd ára egy puccosabb helyen. 20kHUF egy óra egy szép arcú gazellatestű 18 éves szőkeségért.
A feminizmus felszabadította a nőket a nemi szerepek alól. Mostmár bárkinek odaadhatja a puncit ingyen, tömegesen, a menőcsávóknak, vagy nekem pénzért. De engem is felszabadított. Mert mostmár én se fogok gondoskodni róla. Illetve dehogynem. Az én adómból fogják levonni a zabigyermeke gyesét.
A nők a 21. századi szabályok szerint játszanak, de elvárnák hogy a 18. századi szabályok szerint tenyerünkön hordozzuk őket. És fel vannak háborodva ha azt merem mondani, hogy kurvára nem húzunk gyűrűt. Egyenlő vagy cicám. Oldd meg magad.
A társadalom összeomlik, mert nincs elég gyermek. Mindeközben Aliéknál ahol az asszonynak kuss a neve, ott 6+ gyermekes családmodell van. Mint említettem, a demográfia minden. Azé a bolygó, aki beveri a lányok száját, és befogja őket szülni, baszcsizás, partykázás, meg faszkörhinta helyett. A jövőben vagy beverjük a szájukat mint az iszlám teszi és akár erőve elérjük hogy szüljenek, vagy jön az iszlám. Nem, harmadik út nincs.
Azzal hogy kurvázok vagy nem kurvázok, semmi befolyásom nincs a világra. Viszont akkor már legalább élvezem azt, ami fiatalon nekem nem jutott. A friss húst.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.03.17. 13:28:36

@gyalogbaka: szörnyű, hogy mivé lesznek emberek csak azért, mert nem képesek szembenézni sem magukkal sem a világgal

gyalogbaka 2021.03.17. 14:23:30

@Puerto Prince:
When a woman refuses to give a man her best years, then no man is obligated to be there for her worst.
Ha egy nő nem adja a legszebb éveit egy férfinak, egy férfi se köteles gondját viselni mikor megöregszik.
www.youtube.com/watch?v=nu9-urX12MQ
Egy nőnek fiatalon kell férjhez mennie. Mert 30 on túl már csak a legalja marad neki.
www.youtube.com/watch?v=KClQ46Xu0WU
Minden amit leírtam, ebből a két gondolatból származtatható. Én se voltam mindig mackótestű. És én vagyok az idióta, mert nem veszem magamra a 40+-os kiélt ribit a zabigyermekeivel, mint egy igazi férfi ugye? Mert a probléma én vagyok.

Két video javasolt megtekintésre. Bármilyen érvelés csak utána jön.

Berke 2021.03.17. 14:41:19

@Wildhunt: igen, teljesen igazad van. azt hiszem olyan ezzel a zavaros elméjűvel vitatkozni, mint a tengerbe hordani a vizet, de nem tudtam elmenni emellett a nőgyűlölet mellett anélkül, hogy rá ne mutassak, igaziból magát gyűlöli rettenetesen, csak a nőkre projektálja. De azt hiszem semmit nem fogott fel belőle. Meg a többiből sem fog.

@gyalogbaka: Azzal, hogy támogatod a prostitúciót, hatással vagy a világra. Azzal, hogy a korodhoz képest ilyen fiatal lányt választasz, egy centire vagy a pedofíliától. (gondolj már bele, hogyan kerül egy ilyen fiatal lány ilyen "munkakörbe", ... és nem, nem az a helyes válasz, hogy mert megérdemli...) Beteges a világlátásod, ahogy az is, hogy szerinted bántalmazni kell a nőket, hogy tudják hol a helyük. Ezzel magadat minősítetted, mint nőgyűlölő, és nőverő hajlamú.

Lol! Gondolod, hogy a 18. században a tenyerükön hordták a nőket, mikor annyi joguk sem volt, mint az asztallapnak? :D Elég sok dolgot keversz össze, ebből látszik, hogy nem látod az egész képet, csak amit átmostak az agyadon, abból raksz össze téves következtetéseket. Illetve nem tudsz érdemben reagálni arra, amit én, vagy a többi kommentelő írt válaszul, csak fújod, hogy jobban élsz, mint a középkori királyok.
Tegyük már helyre: senki nem fogja elhinni, hogy neked ez így jó, akármennyire vered a melled, és hiszed magad kiskirálynak, amiket felsoroltál egyik sem eredménye egy teljes értékű életnek, és nem mutat túl magas intelligenciára.
Szóval beérted volna szintednek megfelelő nővel? Aha, csak egy sem érné be veled, valószínűleg az sem, akit még te is élből elutasítanál. De győzködd csak magad, és inkább éld így az életed, mint megkeserítsd egy nő életét az állandó jelenléteddel.

gyalogbaka 2021.03.17. 14:56:29

@Berke:
A népesedés matematika, a demográ
fia minden.
Azt agyarázd meg nekem, hogy hogyan fogunk elég fehér utódot felmutatni az afrika és ázsia irányából beözönlő moszlimnigger áradat ellensúlyozására amíg hagyjuk őket szabadjára?
Mohamednek igaza volt., "Az asszony olyan mint a termőföld...". Mi pedig parlagon hagytuk őket, terméketlenül, csak hogy megfeleljünk a feminista őrület által előírt ön és nemzetpusztító ideológiának.
Még egyikőtök sem állt elő megoldással a demográfiai katasztrófára. Márpedig ez a feminizmus vagy így, vagy úgy meg fog szűnni. A női jogok vissza lesznek baszva a 18. századba. Mert ha nem , akkor vissza lesz rakva a SHARIA jognak megfelelően. A bolygó azé aki teleszüli. Pakisztán egy milliárd ember, túlnépesedett, áradnak kifelé.
index.hu/kulfold/2018/10/19/eliteltek_a_pakisztani_nemieroszak_banda_tagjait_angliaban/
Szóval macho Ahmed meg a haverjai helyre tették a lányokat, és befogták őket kurvának. A helyi soyboyok, mint ti, pedig csak nézték hogy mi történik lányaikkal. Aki pedig szót mert emelni, azt elvitték a rendőrök rasszizmusért. És a te fajtád az, aki ilyenkor tapsolt a rendőrnek.
Afrika, még egy milliárd ember, aki mind szeretne egy részt az európai jólétből. Mert itt a koldus is jobban él mint ott az átlagember.
Ezek azok akik itt tapossák a határkerítést. De a probléma még mindig én vagyok.

Wildhunt 2021.03.17. 15:02:42

@gyalogbaka: nem, te azért vagy idióta mert kora huszonévesen "élni akartál" nem pedig leláncolni magad egy besavanyodott apácához/szürke kis verébhez.

gyalogbaka 2021.03.17. 15:15:20

@Berke: @Puerto Prince: @Wildhunt:
Leegyszerűsítem, hogy még te is megértsd:
Van ugye egy problémánk, ami a demográfia.
Van rengeteg számú cselekvési lehetőség. Van:
1- Különféle módok, amik megoldják a problémát
2- látszatintézledések, amiért jár egymásnak a vállveregetés, de semmit nem old meg, a látszat alatt a probléma ugyanúgy megvan, de rosszabbodik
3- olyan intézkedések, amik felgyorsítják a probléma romboló tevékenységét.
4- olyan intézkedések, amik semmilyen hatással nincsenek a problémára.

Na ti vagytok azok, akik szellemi gőgötökben kapásból kizárjátok azokat a megoldásokat, amikkel ideológiai alapon nem értetek egyet. És ha nem maradt olyan cselekvés ami megoldaná a problémát(mert az olyan csúnya, a külföld csúnyákat írna a sajtóban(amíg az iszlám forradalom el nem söpri őket is), akkor csináltok egy látszatintézkedést, és így jártunk, megdöglünk, kihalunk, és aki merészelne működő megoldást akárcsak ajánlani is, azt ledorongoljátok. Aztán meg mikor Ali a hulládon erőszakolja teherbe a lányodat, akkor meg mondhatod magadnak, hogy legalább nem voltál hímsoviniszta disznó.

Vannak másmilyen emberek, mint én. Mik azok a cselekvések amik megoldják a problémát? Melyik a legkevésbé szörnyű?

gyalogbaka 2021.03.17. 15:23:49

@Wildhunt:
Kora huszonévesen lúzer voltam, élni akartam volna, de tisztában voltam magammal. Nekem még szürke veréb se jutott. Illetve ami mégis, az egy hónapig játszotta nekem a megbaszhatatlan szűzlányt, amíg aztán le nem lépett a menőcsávóval, és már az első este feküdt neki. De vinni őt helyekre, enni inni koncertre, arra jó voltam. De a végén én röhögtem. Nekem játszotta a szűzlányt, de a menőcsávó szifiliszt kapott tőle. Igazi szürke veréb volt, és ha nem lett volna országos ribanc és hajlandó lett volna rá, akkor én ott simán csináltam volna neki gyerekeket, hogy felneveljük őket. Én akartam volna. 22 voltam, ő pedig 18.
De manapság a szürkeveréb is kap magára menőcsávót, mert ha nem jött össze addig más, 2 sör után a szürkeveréb is megfelel a menőcsávónak. És onnan tüncike elhiszi magáról hogy királylány, és hogy neki jár a menőcsávó. És időről időre meg is kapja. De persze lekötni sose fogja, de az érzés a lényeg, hogy őt milyen menő csávó rakta meg.

gyalogbaka 2021.03.17. 15:37:39

@Wildhunt:
Nemrég összefutottam vele. Terhes volt. A mostani bikája még nálam is nagyobb lúzer, valaha menőcsávó. Akkora menő volt régen, divatos cuccok, menő szöveg, hogy máig nem vitte semmire. De neki jutott punci. Ország ribanca, de jutott. Ketten, illetve nemsokára hárman tengődnek egy bérelt lepusztult lyukban.
Nekem ugye saját kocsi, saját lakás, de azt ki kellett volna várni. Mellettem. Amíg előteremtem. Az meg már hogy néz ki? Velem nem lehetett menőzni az IWIW-en, hogy mekkora menőcsávó vagyok...
Egy szürke verébnek nem sok olyan lehetősége van a mai világban hogy találjon olyan idiótát aki meggyűrűzze. Neki akkor meg volt. De az akkor nem volt jó. 20 év múlva már jó lenne ugye.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.03.17. 15:43:01

@gyalogbaka: amikor ezeket az erőszaktevő Alikról szóló fantáziákat olvasom, mindig érződik az irigység, hogy bár ő lenne az, aki ölthet meg erőszakolhat, friss, fiatal lányokat...

De végülis le is írja fent.

Mindezt azért, mert nem hajlandó heti kétszer kocogni menni.

Elképesztő állatok vagytok néhányan.

gyalogbaka 2021.03.17. 15:48:44

@Puerto Prince:
Nem fantázia, talán ha olvasnád a cikket, amit a fasiszta indexről linkeltem ide:
index.hu/kulfold/2018/10/19/eliteltek_a_pakisztani_nemieroszak_banda_tagjait_angliaban/
Több ezer gyermeklány, voltak köztük 12 évesek is, de nekik ezt lehet, mert egyenlően fontos egyenlően értékes kultúra, különben is rasszizmus.
És hogy én ezt nem akarom itt, abból az következik, hogy én is erőszakolni akarok? Nem kell nekem erőszak, kifizetem készpénzben előre.
Vagy legyen nekem otthonra saját.
De amikor Ali csinálja amit linkeltem, akkor azt neki szabad? Amikor meg én azt mondom hogy inkább csináljuk úgy mint ükapáink akkor az erőszak fantázia?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.03.17. 16:21:49

@gyalogbaka: maradjunk abban, hogy a hullámon senki nem erőszakol senkit, pláne nem a lányaimat, ez a rész a te fejedben él csak fantáziaként.

Megkérdeztél amúgy, hogy milyen elképzeléseim, megoldási javaslataim vannak a témában? Nem? Akkor honnan tudod, hogy látszatintézkedés? :D

Te kajak hülye vagy ember, a saját frusztrációd miatt okádod a gyűlöletet, nem látsz, nem hallasz semmit és senkit, csak nyomod a szöveget, ahol a világot akarod rendbe tenni, közben arra nem vagy képes bazdmeg, hogy ne zabálj össze minden szart. De a nők száját meg bevernéd, illetve szülőversenyt indítanál egy eleve túlnépesedett bolygón.

Mivel láthatóan tökmindegy, hogy mit mondok, ezért további jó fröcsögést kívánok.

gyalogbaka 2021.03.17. 16:33:58

@Puerto Prince:
"egy eleve túlnépesedett bolygón."
Tehát arra hogy a niggerek meg a homokniggerek vég nélkül szaporodnak az a megoldás, hogy a fehér ember nem szaporodik, így aztán a niggereké lesz a bolygó, hogy aztán ő tudományos eredményeikkel menjünk a csillagok közé? Wakanda foreva!
A homokniggerek legalább összeraktak egy űrprogramot 70 évs késéssel, a fehér tudósok eredményein. A nigger space program pedig...

Berke 2021.03.17. 17:28:43

@gyalogbaka: olyan szépen lejáratod magad, hogy igaziból nem is kell sokat hozzá tenni. az egyik kommented szerint a nőket a tenyerén hordták a 18. században, aztán meg már mégis csak vissza kéne oda baszni őket, hogy tudják hol a helyük. Szépen kimutattad gyűlöleted ismét ezzel a rasszista halandzsával, csak az a baj, mint a legtöbb rasszista, te is csak szimplán magaddal nem jössz ki, és iszonyatosan félsz, valamint önmagad gyűlöletét projektálod át másra. Amúgy meg, ha ennyire aggódsz, hogy elfogy a fehér ember, miért nem kezdtél bele a gyerekgyártásba a csúnya kövér lányokkal? Csak lett volna jelentkező, elvégre nem mindegy ki szüli meg, csak fehér legyen, nem? Hiszen azé a világ, aki teleszüli, ugye? Parlagon hagytad a nőket, akik hajlandóak lettek volna lefeküdni veled, mert másra vágytál és válogattál. Igaz ahhoz pénz is kell, hogy a gyereket felneveld. Szóval te is cserben hagytad a fehéreket a saját elméleted szerint. Sad story. Bár, ha kérhetlek, addig inkább ne csinálj gyereket senkinek, amíg nem mész el egy pszichoterápiára és gyógyítod meg magad ettől a gyűlölettől, mert csak ezt fogod tovább adni, és így is épp elég sérült ember van már, köztük te is.

@Puerto Prince: szerintem a pasast csak egy hajszál választja el attól, hogy egyszer valóra váltsa ezt az erőszakos fantáziáját, iszonyatos harag van benne a nők iránt. Sajnálom azokat a lányokat, akik prostituáltként felmennek hozzá, bár lehet ez is egyelőre csak a fejében történt meg.

gyalogbaka 2021.03.17. 18:07:22

@Berke:
Már megint ez a kivetítés:
"Sajnálom azokat a lányokat, akik prostituáltként felmennek hozzá,"
Az igaz hogy ügyetlen vagyok, de kihívásként élem meg hogy a lehetőséghez képest élvezze valamennyire, de lehetőleg ne legyen kellemetlen neki. Frissen borotválva, lefürödve megyek. Igen ritka hogy elélvez alattam, de nem példa nélküli. Bennem van férfibüszkeség, és kihívás hogy elélvezzen. Pláne az én kinézetemmel.
Nem vagyok egy szadista állat, csak szeretném vissza kapni a hagyományos világot, mert ez láthatóan a vesztébe rohan, aki pedig óbégat hogy szakadék előttünk, azt ledorongolják a hozzád hasonlók. Az én megoldásom az, hogy visszanyessük a nők ki nem érdemelt, ajándékba kapott jogait, és befogjuk őket szülni. Nem kell ütni őket, egyszerűen szeretve lesznek, és gondoskodva lesz róluk, de nem pofáznak bele a politikába. A lánynak az apja eldönti hogy a kérő alkalmas e arra hogy eltartsa a lányát, ha pedig nem ,akkor keres a csajnak egy olyan csávót aki képes és hajlandó eltartani. Mint ükapáink idejében. Működött 1000 éven keresztül.
Te nem mondtál megoldás tervzetet.
Vedd figyelembe a határon tobzódó iszlám csürhét, és a magyarság katasztrofális demográfiai helyzetét.
Várom az ötletedet megoldásra, de olyat aminek van esélye arra hogy működjön is.

Wildhunt 2021.03.17. 23:16:14

@gyalogbaka: Nem is kétlem. De amit én látok ebből: akkor szerettél volna egy csajt szórakozni, talán hosszabb távra is. Kerestél tehát egyet, aki saját kategóriának tűnt, de azért mégiscsak elérhető, bulizós, stb. - nem PC ezt mondani, de faluribanca - ha szürke ha nem. Nomost ha te ezt tudtad, akkor a fenti állításom érvényes - valamiért azt hitted,ha rendes srác leszel megváltozik, megkapod, stb. Ő meg kihasználta a ribiskedéssel járó összes előnyt, plusz téged akivel ribiskedni sem nagyon kellett.
Ha pedig ezt nem vetted észre, akkor ez volt a tanulópénz, hogy ezután ilyen típusú lányokkal nem állunk szóba. Itt megint két lehetőséged volt: eddig tartott, túlteszem magam a dolgon, keresek olyan lányt, aki nem ribi. Van ilyen, volt ilyen, csak ugye azokkal (hülye kis apácanövendék) nem a bulikázós helyeken lehet ismerkedni, plusz korai 20-ason úgy tűnik, aránytalanul sok munka velük összejönni.
Meg volt ugye a másik lehetőség, hopgy minden nő kurva, ettől kezdve csak felpróbálom őket - vagy incel leszek, az eredmény szempontjából mindegy is. Mindekettő a személyes haszonmaximálásról szól, amivel kb. minden olyan leányt akivel le lehet élni 20-30-50 évet sikeresen eltávolítasz a közeledből. Ezekre ugyanis a valódi "menőcsávók", akinek apuka/anyuka a segge alá rakta a bömöst, lakást, piát, nyaralást, esetleg egy kis szereplést is megtanultak (hogyne tranultak volna, óvodáskortól gyakorolják hogy kell valamit kisírni/kizsarolni bárkiből) hajtani, kiélvezni, eldobni. Pár ilyen menőcsávó után az addig feleségnek való leány is igazi kis ribi lesz - olyan max. 25-30 éves korára.
És nem, amit 20 éve sikerült eltolni, azt nem lehet most, napok-hetek-hónapok alatt akár csak ugyanannyi munkával helyrehozni.
Én értem, hogy 100-200 évvel ezelőtt a házasságközvetítők megoldották a fenti munka nagy részét, de nem hiszem hogy ez volt a jobb. Amúgy a nők ugyanazt csinálják a faszkörhintával, mint te a kurvázással. Annyi az eltérés, hogy nekik ingyen van csak hamarabb ér véget - 50 felett nem sokan néznek majd rájuk, te meg amíg bírod, fizeted a lányokat.
Az én környezetemben a legtöbben első-második párjukkal élnek együtt évtizedek óta, gyerekekkel. A PinkLady szerint persze ez az egész hazugság, és mindenki boldogtalan, csak senki nem mer lépni a langyos trutyiból. Vagy igaza van, vagy savanyú a szőlő, de ami biztos: normális családot NAGYON hosszú és nehéz munka összehozni és fenntartani is. Olyan 35-40 feletti kezdéssel szinte lehetetlen, főleg ha előtte az életet az önzés határozta meg.

Lorrh 2021.03.18. 08:11:41

@Berke: pedig nincs igazad: sok nő 14 éves korban kezdi a szexet. Ki kellene látnod a buborékodból.

Lorrh 2021.03.18. 08:13:51

@Wildhunt: Pinkladynak az a dolga, hogy olyan cikkeket írjon amire felkapod a fejed, kattintasz, kommentelsz. Provokatívnak kell lennie. Ez nem az ő személyéről szól.

Wildhunt 2021.03.18. 08:43:55

@Lorrh: a személyéről nem írhatok mert nem ismerem. Álláspontjáról a véleményem tartom.

Berke 2021.03.18. 09:42:38

@Lorrh: értelek, de ez általánosítás így. A nagy sok, nem egyenlő a mindenkivel, ahogy gyalogbaka próbálja egy síkra helyezni a nőket úgy általában. Ki kellene látnod a homogenizálásból és az általánosításból.

@gyalogbaka: na, hogy visszavettél az eddigi durva hangnemből! Nekem csak egy furcsa ellentét érződik ki a mondandódból. Rettenetesen félsz a muszlimoktól meg a négerektől, és világvége hangulatod van, mert idejönnek, és el fog fogyni a fehér ember, ugyanakkor vágysz az ő kultúrájukra, mert ahogy ők bánnak a nőkkel, az a követendő példa szerinted. Az ő kultúrájukban megtalálhatod azt, amire vágysz: a nők elnyomva, jogai nullák, nem igazán dolgozhatnak, a férfi rendelkezik felettük, kb. csak a szemük lehet ki a burkából, szűzen mennek férjhez (igaz néha 12 évesen), és általában elrendezett a házasság. Akkor ez hogy is van nálad? Azért gyűlölöd őket, mert nekik alapból jár az, amitől te úgy érzed elestél a feminizmus miatt?

Amiket leírsz és hagyományosnak állítasz be a nők helyzetét illetően, nem változtatott volna és nem változtatna a helyzeteden. Mivel te a saját bevallásod szerint csóró voltál (és nem egy vonzó jelenség), mikor megállapodtál volna, nem hiszem, hogy téged megfelelőnek tartott volna egy olyan lány apja, akire te vágytál. Amit te helyeselsz, az egy árucsere. Van egy lány és van egy jómódú, tehetős férfi, akit a lány apja megfelelőnek tart a lánya számára. Szóval az eredmény ugyanaz lett volna, neked nem jut az általad preferált nőkből, de a jelenlegi átlagjózsi életmóddal se biztos, hogy egy ilyen lány apja téged választana a leendő férjnek, a 10/10-es lánya számára.
És ne keverd ide újra, hogy 200 évvel ezelőtt a bárónők sorba álltak volna az ajtód előtt a folyamatos melegvíz ellátás miatt, mert elég röhejes a jelenkor vívmányai miatt azt gondolni, hogy egy másik korból jövő 10/10-es nő bezzeg most téged választana ezek miatt. De értem, hogy ez egy önmegnyugtatási forma nálad, ez a "bezzeg régen..." lemez.

Nem is akarok megoldástervezetet mondani, mert amin te problémázol, az a fejedben levő félelem és elutasítottság projektálása. A megoldást első körben magadban kellene megtalálnod. Rendet kéne rakni a fejedben levő káoszban, a magány és elutasítottság miatt keletkezett gyűlöletet feloldanod, és nem a nőkre meg a migránsokra irányítani. Lehet mást hibáztatni, mert szarul érzed magad, de attól még a te helyzeteden ez nem fog változni.

Lorrh 2021.03.18. 11:44:46

@Berke: igen! a "mindenki" nem használható fogalom társadalmi-pszichológiai-szociológiai kérdésekre. Meg aztán nem is ismerünk mindenkit csak a buborékunk létezik. Ebből a buborékból teszünk sommás megállapításokat. És jó is ez így, mert emberi.

odamondó 2021.03.18. 11:55:37

@Wildhunt: @Berke: nem kötekedésként, de 20-25 között mint a fehér holló olyan ritka az olyan nő aki leteszi a nagyesküt egy fickó mellett. Még bőven élni akarnak, világot látni, jó eséllyel 25 éves korukig egyetemen tengődnek még munkájuk se volt soha ahol kipróbálhatták volna magukat. Persze nem mondom, hogy nincs kivétel, de ezt számon kérni gyalogbakán szerintem igen optimista világlátás. Véleményem szerint túl keveset tudunk az életéről ahhoz, hogy ezt objektíven meg lehessen ítélni.

Arról már viszont vitatkoznék, hogy 40 évesen fel kell adni az életet. Elért valamit ha nem is adoniszként néz ki hanem igényes lenne magára szerintem reális esélye lenne arra, hogy találhatna valakit a mostani 30-33 éves korosztályból akik már mondjuk családot akarnak és 2-3 komolyabb kapcsolatból is csak a nyögés lett. Nem is feltétlenül járták mondjuk végig a körhintát. (erre nem kell rákérdezni, meg nem kell rajta rágódni)

Wildhunt 2021.03.18. 12:17:51

@odamondó: "20-25 között mint a fehér holló olyan ritka az olyan nő aki leteszi a nagyesküt egy fickó mellett" - persze. De azt érted hogy a férfiak azért rinyálnak hogy nincs ilyen nő, a nők meg hogy nincs ilyen férfi? Szerintem meg van elég, csak lásd fent?
A másik: 40 felett nehezebb alkalmazkodni, a gyerek is nehezebben jön össze, rosszabbul viseled mikor nem alszik, stb.

Berke 2021.03.18. 15:04:57

@odamondó: úgy érzem ez is egy olyan buborék, amit Lorrh fentebb is említ. Ez egy te általad felvázolt buborék, hogy ilyenek általában a nők, ez általánosítás, ami semmilyen érvelésben nem állja meg a helyét.
Érted, a másik buborék meg az, hogy pont a fordítottja történik. 22 éves kedves, helyes lány beleszeret egy csóró, de kedves, helyes srácba, akihez hozzá is menne, de a srác dobja, mert egy mamlasz, meg nem szereti valamiért a lányt (és nem azért, mert könnyebb átugrani, mint megkerülni, meg csúnya). Láttam ilyet, komolyan. De ennek is van ezer sajátossága, árnyalt személyiségjegyekkel, élethelyzetekkel, mert emberek vagyunk és nem sztereotípiák. Engem a minden nő kurva/szülőgép-tudja már hol a helye felfogás zavar, és a nők egyoldalú hibáztatása, mert nem állnak le a megkeseredett, nőgyűlölő férfiakkal, ezért álltam bele gyalogbaka hülye monológjába.

Egyébként ez az átbaszó menőcsávó/csupaszív bénacsávó is egy mítosz. A fentebb említett srác pont az utóbbit típust képviseli, aztán mégis ő lépett le. Szóval nem lehet ilyen feketén-fehéren nézni a dolgokat, mert tévképzetekhez vezet, meg korlátoltsághoz.

És az, hogy ezek után ez a nő vagy férfi mihez kezd, az attól függ mennyire képes intelligensen hozzáállni a saját helyzetéhez, és képes-e önkritikára, mert csak úgy lehet fejlődni, ha kőkeményen beleáll az ember a frusztrációiba, és nem másokat okol folyton, hogy elhagyták, meg szemetek vele. Sokadjára írom le: az, hogy ugyanabba a szaros gödörbe lép bele valaki, nem a gödör hibája. Ez választás kérdése.

Billy Hill 2021.03.18. 16:26:31

Sok a kapcsolatfüggő ember... Ha nincs éppen valakid, akkor hát nincs. Találd fel magad, fejleszd magad, tanulj, olvass, dolgozz, próbálj karriert csinálni, vagy valamit vállalkozni! Majd találsz valakit! De addig is volt időd/energiád saját magadra, a jövődre... Amit majd talán megosztasz valakivel - szuper! De ha nem - akkor is jó vagy! :-)

odamondó 2021.03.18. 22:31:04

@Wildhunt: bocs, de szerintem egyetlen nő és egyetlen férfi sem rinyál 20-25 között, hogy nincs aki ne állna le vele házasodni.(jó biztos van kivétel de nem ez az átlagos) Utolsó gondolata az embernek ebben a korban, hogy házasodjon. Szerintem a rinyálás az ilyen 30+ felett kezdődik amikor már szeretne az ember, de nincs olyan vagy aki talán lett volna az mégse kellett stb.

Ez a 40 felett már képtelen az ember alkalmazkodni is szerintem egy hatalmas általánosítás. Én most 40hez közel nagyságrendekkel vagyok türelmesebb mint 10 éve. 20 évhez képest meg ég és föld.

@Berke: komment első fele idevág ugyanúgy. 20-25 között semelyik fél sem akar horgonyozni. Ez gyalogbakára is tuti igaz. Ha akkor őszintén horgonyozni akart volna akkor megkereste volna azt a nőt. De élni akart ő is mint mindenki most meg átesett a ló túloldalára és ahelyett, hogy összeszedné magát és valami 30+os nőt keresne ő feladta előre.

Wildhunt 2021.03.18. 23:07:04

@odamondó: igen, így értettem, ha nem lett volna világos. 35-40 felett kezdődik a rinya. Természetesen elfelejtve/rosszul emlékezve arra ami 10-15 évvel azelőtt történt. Az alkalmazkodóképességről meg... Olvastad te a kommentek többségét/ilyen témájú blogokat? Idenekem a herceget/hercegnőt de azonnal.

Berke 2021.03.19. 09:53:09

@odamondó: oké, csak te nem azt írtad, hogy a nők és a férfiak is, hanem lekorlátoztad nőkre: "20-25 között mint a fehér holló olyan ritka az olyan nő aki leteszi a nagyesküt egy fickó mellett. Még bőven élni akarnak, világot látni, jó eséllyel 25 éves korukig egyetemen tengődnek még munkájuk se volt soha ahol kipróbálhatták volna magukat."
Na ez a full általánosítás, és csőlátás, és a férfiakat nem említetted. Az általam említett sztoriban meg a pasi kb. 28-30 körül volt, szóval ezért írtam, hogy nem lehet ezt így bedobozolni. Lehet valaki egy nagy gyerek 40 évesen is, mert nem tudott felelősséget vállalni az érzelmeiért és csak ábrándokat kergetett.

És gyalogbaka a saját bevallása szerint lehorgonyozott volna a 20-as éveiben amellett csaj mellett, aki végül dobta az úgynevezett "menőcsávó" miatt, és ha jól értettem ezek alapján skatulyázta be a nőket a pénzéhes ribanc kategóriába, és aki meg szóba állt volna vele, az meg neki volt túl kövér, túl csúnya. Ez a gond az ő fejében, hogy neki azok a lányok kellettek volna, akik egyszerűen nem az ő kategóriája, vagy ilyen full felszínes cicababák, akik hagyják magukat tárgyiasítani, és ezek alapján úgy döntött elutasítja az egészet, és a nőket hibáztatja, amiért nem jutott neki.

Egyetértek Wildhunttal.
Minél tovább él valaki egyedül az élete során, annál kevésbé lesz alkalmazkodásra hajlamos. Lehet így a levegőbe beszélni, hogy most már sokkal türelmesebb vagy meg ilyenek, de ez akkor fog kiderülni, ha valakivel összeköltözöl, és neki teljesen más elképzelései vannak az együttélésről, ahhoz képest, amit te már kialakítottál magadnak egyedül.

Lorrh 2021.03.19. 17:20:45

@Berke: "nőket hibáztatja, amiért nem jutott neki."
Na de a nők nem pont ugyanezt csinálják amikor rinyálnak hogy nincs egy normális pasi sem? Ők vajon az önismerettel és az önreflexióval kezdik? Vagy inkább a női fodrászatok férfigyalázó légkörét tolják?
csakkérdezem....

odamondó 2021.03.19. 21:10:44

@Wildhunt: akkor félreértettem. Ja az tény, hogy az ilyen blogokon mindenki meg van indulva valami extrém irányba.

@Berke: azért írtam alapvetően a nőket, mert róluk volt szó elsősorban. Szerintem ezt a részét gyalogbakának úgy kell értelmezni mint mindenki másnál is. Ha van annyira jó 'party' a másik fél akkor lehorgonyzik, de amúgy esze ágában sincs. Tehát mindenki csak felfelé meg jobb partival hajlandó beáldozni az életét.

"Lehet így a levegőbe beszélni, hogy most már sokkal türelmesebb vagy meg ilyenek, de ez akkor fog kiderülni, ha valakivel összeköltözöl"

Ezt szerintem a semmiből vontad le velem kapcsolatban. Több 5+ éves kapcsolatom is volt ahol évekig éltünk együtt. Jelenleg meg házas vagyok. :)

Berke 2021.03.22. 10:39:31

@Lorrh: fentebb ezt már többször is kifejtettem, de bemásolom az idevonatkozót:
"Lehet azt mondani, hogy minden nő/férfi egy rohadt szemét, vagy szembe lehet nézni önmagunkkal és feltenni a kérdést, vajon én miért választok mindig ilyet, miért lépek bele ugyanabba a szaros gödörbe, újra és újra? És ez vonatkozik nőkre és férfiakra is ugyanúgy."
Sosem állítottam, hogy nincsenek olyan nők, akik az említett minőségben egy helytelen képet közvetítenek a nőkről, és hogy csak a férfiak hibáztathatják a nőket. Vastagon benne vannak ebben a nők is, akik a sokadik szopóroller kör után még mindig a férfiakat tartják a szemétnek. Van aki magába néz, és képes változtatni, és van, aki meg ebben az ördögi körben éli le az életét. Mindkettő létezik, ezért fölösleges a nők homogenizálása, hogy mind a fodrászhoz megy inkább elsírni, hogy miért szar az élete, mert vannak, akik úgy döntenek elég volt a mások hibáztatásából, és inkább az önreflexiót választják, és mielőtt párkeresésbe kezdenek, rendbe teszik magukat.

@odamondó: ha félreértettem a családi állapotod, akkor azért elnézést kérek. :)
bocs, de ez is egy kicsit elbaszott gondolkodásmód, hogy "mindenki a jobbra vágyik", meg hogy egy emberrel párkapcsolatot létesíteni egy életre, az azt jelenti, hogy fel kell áldozni az életét... Ez már eleve rossz, ha valaki innen indul ki, mert a saját hiányosságait akarja pótolni egy nála jobb minőségű emberrel. Két érzelmileg egészséges ember nem ilyen "jobb party" alapon választ társat, hanem a kölcsönös szereteten, tiszteleten és megbecsülésen, mert mindketten rendben vannak önmagukkal, és nem hiánypótlásra akarják használni a másikat.

Lorrh 2021.03.22. 12:21:34

@Berke: "ezért fölösleges a nők homogenizálása"
így van, én nem is homogenizálok, de azért egy jelenséget ami azért elég általános - azt azért említhetek ugye?
Ahogy van kocsmábajárós családverő meg van horgásznijárós családraszaró tipusú férfi csoport, úgy van nőigyűlölködő csoport is.
Jelentkezz be az asszonysutyorgó csoportba - ott aztán vannak cifra történetek, hogy vadidegen nők miket osztanak meg a nagyvilágnak intim családi dolgokat és ekézik a férjüket/párjukat.
de nyilvn NEM MINDEGYIK nő ilyen. Van csendes kivétel kisebbség is.

Berke 2021.03.22. 15:35:24

@Lorrh: igen, ezt elismerem, valószínűleg kevesebb az a nő (csak a megfogalmazásod éreztem általánosítónak), aki képes magába nézni, vagy felismerni, ha rossz irányba keresi a boldogságot, és hogy ezen még változtasson is (mondjuk egy terápiával), de szerettem volna kiemelni, hogy azért létezik az érem másik oldala is, és ne menjünk el azok mellett, akik viszont szeretnének változtatni. Viszont nem hiszem, hogy a férfiaknál máshogy billen a mérleg. Alapvetően van egy érzelmi nyomorúság a magyar társadalmon, amit csak görget tovább generációról generációra, és az épp divatos elméletekre felülve legitimizálja a szart, és hibáztatja a másikat, azaz dögöljön meg a szomszéd tehene is. Ezen lenne jó fordítani végre.

Lorrh 2021.03.22. 16:58:24

@Berke: Ezzel teljes egészében egyetértek.
süti beállítások módosítása