Egyedülálló Szülők

Kínos, ha a volt férj még aktívan képben van

2023. június 29. - SingleParent

Krisz egy egyedülálló anyával randizik, akinek a férje valamiért féltékenységet szít a kapcsolatában.

Tovább

Miből tudhatjuk, hogy nem kellene szingli szülővel randiznunk?

Bármennyire is jó lenne, ha minden felnőtt ember nyitna a szingli szülők felé és szívesen randizna olyanokkal, akiknek gyerekük van, sajnos nem mindenkinek tesz jót egy ilyen kapcsolat. Még akkor se feltétlenül, ha ő maga is elvált szülő…, hiszen lehet, hogy már az eredeti családjában is nehezen…

Tovább

Miért jó, ha válás után változtatunk a környezetünkön?

Az esetek többségében válás után a gyerekek az anyánál maradnak és ez azt is jelenti, hogy általában ő folytatja mindennapjait abban a lakásban, házban, amelyben korábban együtt élt a család. Ez elsőre kényelmes megoldásnak tűnik, de mégsem annyira egyszerű. Persze sok esetben nincsenek…

Tovább

"Nem adja meg azt, amiről tudja, hogy szeretném. Mintha azt élvezné, hogy ez is tőle függ, és bármikor játszhat az érzéseimmel, kedve szerint."

Olga szeretne édesanya lenni, de meddősége miatt csak az örökbefogadás jöhet szóba, amiben viszont új párja nem támogatja.

Tovább

Randi helyett kórházba visszük a gyereket

Melyik egyedülálló szülő ne ismerné a helyzetet, mikor a szépen eltervezett napja romba dől attól a pár szótól, hogy „Anya / apa, beteg vagyok…”? Nem merném még csak megbecsülni sem, hányszor történt meg velem, hogy emiatt aztán mégse találkoztam az aktuális partneremmel.

Tovább
süti beállítások módosítása