Egyedülálló Szülők

"Arra hivatkozik, hogy jóban kell vele lenni: a gyerekeik miatt."

2024. július 25. - SingleParent

Jolán aggódik, hogy új párja túlságosan is jóban van az exnejével.

olvasoilevel_ffi.jpg

Olvasói rovatunkban az egyedülálló szülőket érintő helyzeteket az ő szemszögükből is szeretnénk bemutatni nektek. Ezen a fórumon minden érintett megoszthatja történetét és tapasztalatát, így segíthetjük egymást, és tanulhatunk az esetleges hibákból, kutatva a lehetőségeket.

Neked is van hasonló történeted, élményed, ami az egyedülálló szülők kapcsolati igényeivel/társkeresésével kapcsolatos, vagy csak válaszolnál Jolán történetére? Küldd el a véleményed vagy saját tapasztalataid, akár név nélkül, vagy álnéven, és a legérdekesebbeket megosztjuk a blogon. Leveled erre a címre küldd el: padaamblog@gmail.com

Ősi ösztön, hogy a nők általában azért keresnek erős és határozott férfit, mert a párválasztásban fontos, hogy olyan legyen az illető, aki megbízható és megvédi, akire támaszkodhat.
A helyzet az, hogy idén januárban ismertem meg a páromat. Elvált, 43 éves férfi. És a volt feleség még mindig képben van. Arra hivatkozik, hogy jóban kell vele lenni: a gyerekeik miatt. Ezt el is fogadom, de úgy látom, hogy sok határon már túlmegy a kapcsolatuk. Ha valami elromlik, vagy cipelni kell, a nő őt hívja. Nincs más. A párom meg megy. Volt olyan is, hogy úgy rendelte házhoz, hogy időközben megoldódott az a probléma, de nem szólt neki, hogy ne menjen, ő meg időt szakított rá és odaért – ebben egy kis szándékosságot éreztem. Nem becsüli őt. (Én mindig háromszor meggondolom, mielőtt ráírnék valakire, hogy kérjek tőle valamit.) De én a helyében ezt nem tudnám csinálni, nem tudnám rávenni magam. Kialakítanék valamilyen szabályrendszert.

De ők ilyen viszonyban maradtak. Mintha el se váltak volna.
A gyerekeivel való találkozáson már túl vagyok. Mint ahogy az egymás szüleinek való bemutatáson is. Apámat már látásból ismerte (hosszú, ebbe nem mennék bele, és lényegtelen is) én meg az anyjával lettem jó viszonyba. Szóval ezen a téren nincs gond. Azért emelném ki, hogy az anyjával jó a viszonyom, mert a feleség utáni barátnőknek nem mindig ez a sorsuk. Esetemben jól jött az is, hogy nem bírta annyira nagyon a fia nejét.
Ezek a paraméterek és igazából az érdekelne, hogy Ti mit tennétek a helyemben? Tehát van pozitívum és negatívum is, ezért nehéz és ezért kellene egy külső, pártatlan vélemény. 

Mit gondoltok? Írjátok meg a kommentben, vagy ha van a témához kapcsolódó saját történeteket, küldjétek el a padaamblog@gmail.com címre

A bejegyzés trackback címe:

https://egyedulalloszulok.blog.hu/api/trackback/id/tr1618449279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása