Egyedülálló Szülők

"Személyes oldalról szeretném bemutatni a mozaikcsalád fogalmát, hogy kicsit tisztábban lásson mindenki, valamint ezen belül is a gyerek szempontjából."

2022. február 24. - SingleParent

Rendhagyó olvasó levelet kaptunk Diától, aki a mozaik családban nőtt fel, így különleges perspektívából kapunk rálátást a szülőként új párkapcsolatot keresőkről és a döntéseik hatásairól. 

Tovább

Miért hiszi mindenki, hogy férfiként könnyebb randizni válás után?

Nem tudom, hogyan és mikor alakult ki az a hiedelem, hogy az elvált férfiaknak könnyebb újjáépíteniük az életüket, és könnyedén vágnak bele a randizásba negyven fölött is, míg a nőket leírja a társadalom és úgymond nem kellenek senkinek... Épp a minap olvastam egy különben elvileg nőpárti (de pasi…

Tovább

Sosem leszek elég jó szülő – vagy mégis?

Szinte minden szülőnek időről időre eszébe jut saját magában kételkedni, sőt, akinek sosem fordul meg a fejében, hogy valamit rosszul csinál, annál biztos nagy a baj, mert a szülőséget nem lehet tökéletesen abszolválni. Nincsenek tankönyvi megoldások, mindenkire érvényes szabályok, nincs varázsige,…

Tovább

Milyen a tipikus válás utáni első kapcsolat?

Ahogy már az előző posztban is szó volt róla, érdemes nagyon körültekintőnek lenni a válás utáni randizással, főleg, ha hamar vágunk bele. Minél tovább tartott a házasságunk, illetve minél kevésbé vagyunk túl a gyászidőszakon, annál inkább.

Tovább
süti beállítások módosítása